STN EN ISO 16147: 2004 (32 4140), Malé plavidlá. Zabudované vznetové motory. Palivové a elektrické súčasti namontované na motore (ISO 16147: 2002). - Píš, Erich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 16147: 2002