STN EN ISO 9093-2: 2004 (32 5024), Malé plavidlá. Kohúty a trupové priechodky Časť 2 Nekovové (ISO 9093-2: 2002) - Píš, Erich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 9093-2: 2002