STN EN ISO 15083: 2004 (32 5141), Malé plavidlá. Drenážné čerpadlové sústavy (ISO 15083: 2003). - Píš, Erich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 15083: 2003