STN EN ISO 15085: 2004 (32 5155), Malé plavidlá. Ochrana osôb pred pádom cez palubu a ich záchrana (ISO 15085: 2002). - Píš, Erich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 15085: 2003