STN IEC 60050-131 + A1: 2003 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 131 Elektrické a magnetické obvody - Chovanová, Katarína; Šmíd, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje IEC 60050-131: 1978 vrátane zmeny A1: 1984 v českom jazyku