STN IEC 60050-161/A1: 2000 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 161 Elektromagnetická kompatibilita - Adamec, Ľubor; Legiň, Milan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto zmena STN IEC 60050-161/A1 je identická so zmenou IEC 60050-161/A1: 1997