STN IEC 60050-191/A1: 2005 (33 0050), Medzinárodný elektronický slovník Kapitola 191 Spoľahlivosť a kvalita služieb. Zmena A1 a A2 - Chovan, Igor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2005)
Táto zmena A1 STN IEC 60050-191: 1990 obsahuje slovenskú verziu IEC 60050-191: 1990/A1: 1999 a IEC 60050-191: 1990/A2: 2002