Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | , , |
Format: | Book |
Language: | Slovak |
Published: |
Bratislava :
Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá,
2015.
|
Edition: | Štvrté, aktualizované vydanie |
Subjects: | |
ISBN: |
9788010031085 (brož.) |
Physical Description: |
174 strán : fotografie, ilustrácie ; 30 cm. |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)
Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej
Email this
Celkový počet rezervácií:
0
Status | Due Date | Barcode Call Number |
Location | Description Sort |
Notes |
---|---|---|---|---|---|
Absenčne Place a Hold |
2720477994 V.236525 |
Výpožičný pult Hlavná 10 |