STN IEC 60050-212: 2002 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 212 Tuhé, kvapalné a plynné izolanty - Mártonová, Edita; Valenta, Leoš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje IEC 60050-212: 1990 v českom jazyku