STN IEC 60050-351: 2002 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Časť 351 Automatické riadenie - Nemčič, Rudolf; Mezera, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje IEC 60050-351: 1998 vrátane opravy z júla 1999