STN IEC 60050-466: 2003 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 466 Vonkajšie elektrické vedenia - Chovanová, Katarína; Mezera, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje IEC 60050-466: 1990 v českom jazyku