STN IEC 60050-715: 2002 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 715 Telekomunikačné siete, telekomunikačný styk a prevádzka - Francisci, Cyril; Legiň, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje IEC 60050-715: 1996