STN IEC 60050-807: 2003 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 807 Digitálny záznam zvukových a obrazových signálov - Legíň, Milan; Janata, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu IEC 60050-807: 1998