STN EN 60059: 2002 (33 0125), Normalizované hodnoty prúdov IEC. - Nemčič, Rudolf; Drahorád, Jiří (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 60059: 1999 v českej verzii