STN EN 62262: 2001 (33 0330), Stupne ochrany elektrických zariadení proti vonkajším mechanickým nárazom krytmi (kód IK). - Jurík, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma je identická s EN 62262: 1995