STN EN ISO 12572: 2017 (73 0595), Tepelno-vlhkostné vlastnosti stavebných materiálov a výrobkov. Stanovenie vlastností pri difúzii vodnej pary (ISO 12572: 2016). - Paulíková, Anna (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12572: 2016