STN EN 61773: 2001 (33 3305), Vonkajšie vedenia. Skúšanie základov podperných izolátorov. - Lago, Jozef; Bárta, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 61773: 1996 v českej verzii