STN EN 61000-4-16: 2001 (33 3432), Elektromagnetika kompatibilita Časť 4-16 Metódy skúšania a merania. Skúška odolnosti proti súfázovým rušeniam šíreným vedením vo frekvenčnom pásme od 0 Hz do 150 kHz - Adamec, Ľubor; Legíň, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 61000-4-16: 1998