STN EN 61000-4-16/A1: 2005 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita Časť 4-16 Metódy skúšania a merania. Skúška odolnosti proti súfázovým rušeniam šíreným vedením vo frekvenčnom pásme od 0 Hz do 150 kHz. Zmena A1 - Čermáková, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2005)
Táto zmena A1 STN EN 61000-4-16: 2001 je slovenskou verziou EN 61000-4-16: 1998/A1: 2004