STN EN 61000-4-28/A1: 2005 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 4-28 Metódy skúšania a merania. Skúška odolnosti proti kolísaniu sieťovej frekvencie. Zmena A1 - Čermáková, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2005)
Táto zmena A1 STN EN 61000-4-28: 2002 je slovenskou verziou EN 61000-4-28: 2000/A1: 2004