TNI IEC/TR 60870-1-3: 2001 (33 4610), Zariadenia a systémy diaľkového ovládania Časť 1 Všeobecné ustanovenia. Oddiel 3: Slovník - Hutta, Vladimír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje IEC/TR 60870-1-3: 1997