STN EN 60270: 2002 (34 5641), Technika skúšok vysokým napätím. Meranie čiastočných výbojov. - Chovanová, Katarína; Totev, Jonko; Vokálek, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 60270: 2001 v českej verzii