STN EN 60068-2-18: 2002 (34 5791), Skúšanie plyvu prostredia Časť 2-18 Skúšky. Skúšky R a návod: Voda - Nemčič, Rudolf; Matějček, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 60068-2-18: 2001 v českej verzii