STN EN 60068-3-3: 2000 (34 5791), Skúšky vplyvu prostredia Časť 3 Návod. Seizmické skúšobné metódy pre zariadenia - Guldán, Arnošt (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 60068-3-3: 1993