STN EN 61067-1: 2001 (34 6543), Špecifikácia tkaníc zo sklených vláken a z vláken sklených a polyesterových Časť 1 Definície, triedenie a všeobecné požiadavky - Kainová, Božena; Juráková, Anna; Jurák, Karel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 61067-1: 1997 v českej verzii