STN 34 7659-5H: 2003, Káble pre distribučnú sústavu s menovitým napätím 0,6/1 kV Oddiel 5H Káble so 4 žilima s izoláciou z XLPE a plášťom z PE (typ 5H) - Mártonová, Edita; Roškota, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu HD 603.5H S1: 1994