STN IEC 60096-1: 1997 (34 7730), Vysokofrekvenčné káble Časť 1 Všeobecné požiadavky a meracie metódy - Polakovičová, Magdaléna (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje IEC 96-1: 1986, zmenu A1: 1988 a zmenu A2: 1993