STN IEC 60096-3: 1997 (34 7730), Vysokofrekvenčné káble Časť 3 Všeobecné požiadavky a skúšky jednožilových koaxiálnych káblov na použitie v káblových distribučných systémoch - Kováčová, Iveta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje IEC 96-3: 1982