STN IEC 60096-4-1: 1997 (34 7732), Vysokofrekvenčné káble Časť 4 Špecifikácia pre supertienené káble. 1. oddiel: Všeobecné požiadavky a skúšobné metódy - Kováčová, Iveta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje IEC 96-4-1: 1990