STN EN 61466-2: 2002 (34 8054), Kompozitné závesné izolátory pre vonkajšie vedenia s menovitým napätím nad 1 kV Časť 2 Rozmerové a elektrické charakteristiky - Ďurkovská, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 61466-2: 1998