STN 34 8116: 2002, Skúšky dutých izolátorov pre elektrické zariadenia. - Nemčič, Rudolf; Červený, Zdeněk (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s HD 329 S1: 1977 v českej verzii