STN EN 61264: 2001 (34 8119), Keramické tlakové duté izolátory pre vysokonapäťové spínacie a riadiace zariadenia. - Ďurkovská, Mária; Sklenička, Václav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma je identická s EN 61264: 1998 v českej verzii