STN EN 228 + A1: 2018 (65 6505), Automobilové palivá. Bezolovnatý benzín. Požiadavky a skúšobné metódy. - Balážová, Iveta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 228: 2012 + A1: 2017