STN EN 61284: 2000 (34 8740), Vonkajšie vedenia. Požiadavky a skúšky armatúr. - Rafaelis, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 61284: 1997