STN EN 60034-2: 2001 [neplatná] (35 0000), Točivé elektrické stroje Časť 2 Metódy určovania strát a účinnosti točivých elektrických strojov zo skúšok (okrem strojov pre trakčné vozidlá) - Jurík, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60034-2: 1996