STN EN 61058-1: 2003 (35 4107), Spínače na spotrebiče Časť 1 Všeobecné požiadavky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 61058-1: 2002