STN EN 61009-2-1: 1998 (35 4183), Prúdové chrániče so vstavanou nadprúdovou ochranou pre domácnosť a na podobné použitie (RCBO) Časť 2-1 Použitie všeobecných pravidiel pre prúdové chrániče funkčne nezávislé od sieťového napätia - Čatlošová, Gabriela (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 61009-2-1: 1994