STN EN 61543/A11: 2004 (35 4183), Prúdové chrániče pre domácnosť a na podobné použitie (RCD). Elektromagnetická kompatibilita. Zmena A11. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav pre technickú normalizáciu, 2004)
Táto zmena A11 STN EN 61543: 2000 je slovenskou verziou EN 61543: 1995/A11: 2003 vrátane opravy z mája 2004