STN EN 60715: 2002 (35 4400), Rozmery spínacích a riadiacich zariadení nízkeho napätia. Normalizované montážne lišty na mechanické pripevnenie elektrických zariadení v rozvádzačoch. - Tomo, Jozef; Matějka, Václav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 60715: 2001 v českej verzii