STN EN 16942: 2018 (65 6500), Palivá. Označovanie kompatibility vozidiel. Grafické označenie informácií pre spotrebiteľa. - Pokorná, Lýdia (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16942: 2016