TNI IEC/TR 62059-21: 2003 (35 6139), Zariadenia na meranie elektrickej energie. Spoľahlivosť Časť 21 Zber údajov o spoľahlivosti elektromerov z prevádzky - Nečejová, Božena; Bojko, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu IEC/TR 62059-21: 2002