STN IEC 60761-6: 1993 (35 6584), Zařízení pro kontinuální monitorování aktivity v plynných výpustích Časť 6 Zvláštní požadavky na monitory transuranových aerosolů - Leszkow, Petr; Hájek, Bohumil (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje IEC 761-6: 1991