STN IEC 60768: 1993 (35 6588), Monitory radioaktivity v okruzích provozních tekutin lehkovodních reaktorů. - Kubálek, Jiří; Hájek, Bohumil (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje IEC 768: 1983 a zavádza HD 462 S1