STN IEC 60321: 1995 (35 9010), Návod na konštrukciu a použitie súčiastok pre montáž na dosky s plošným prepojením a plošnými spojmi. - Adámková, Stanislava (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje IEC 321: 1970 vrátane zmeny č. 1: 1975