STN EN 60984: 2002 (35 9715), Rukávy z izolačného materiálu na práce pod napätím. - Bácskai, Juraj; Roškota, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 60984: 1992 v českej verzii