STN EN 60984/A11: 2002 (35 9715), Rukávy z izolačného materiálu na práce pod napätím. Zmena A11. - Bácskai, Juraj; Roškota, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto zmena STN EN 60984: 2002 je identická s EN 60984: 1992/A11: 1997 v českej verzii