STN EN 60432-1/A1: 2006 (36 0131), Žiarovky. Požiadavky na bezpečnosť Časť 1 Žiarovky na všeobecné osvetlenie domácností a podobné použitie. Zmena A1 - Čermáková, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006)
Táto zmena A1 STN EN 60432-1: 2001 je slovenskou verziou EN 60432-1: 2000/A1: 2005