STN EN 60432-2: 2001 (36 0131), Žiarovky. Požiadavky na bezpečnosť Časť 2 Halogénové žiarovky na všeobecné osvetlenie domácností a na podobné použitie - Skalová, Oľga; Machatá, Jitka (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je idetická s EN 60432-2: 2000 v českej verzii