STN EN 60432-2/A1: 2006 (36 0131), Žiarovky. Požiadavky na bezpečnosť Časť 2 Halogénové žiarovky na všeobecné osvetlenie domácností a na podobné použitie. Zmena A1 - Polák, Tibor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006)
Táto zmena A1 STN EN 60432-2: 2001 je slovenskou verziou EN 60432-2: 2000/A1: 2005