STN EN 60838-2-1/A2: 2005 (36 0385), Rôzne objímky Časť 2 Osobitné požiadavky. Oddiel 1: Objímky S14. Zmena A2 - Polák, Tibor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2005)
Táto zmena A2 STN EN 60838-2-1: 2002 je slovenskou verziou EN 60838-2-1: 1996/A2: 2004